Fantastisk mulighed for at købe et traditionelt spansk byhus i den slags efter landsbyen Villalonga i hjertet af La Safor bjergkæde.
Dette er en god størrelse familiehus med en indgang og udgang åbning på to gader. Bag huset åbner ind i en smuk velholdt udsmykkede Kirke torv.
Huset er indtastet gennem to store hårdttræ og glaserede dobbeltdøre ind i en gang med to gode mellemstore soveværelser, en til venstre og en til højre.
Passerer gennem gangen du træder ind i loungen med trappe op til første sal og indgang til køkkenet med store lagerrum, som kunne huse et nyt køkken diner hvis det ønskes. Badeværelset er væk fra dette værelse.
Ovenpå til første sal huser en stor entre med yderligere tre store soveværelser. Den øverste etage er åben, så den nye ejer kan distribuere nye værelser efter behov eller forlade som et stort studie osv. Der er en yderligere trappe op til den store tagterrasse.
Den øverste etage og hele taget ovenfor er alle relativt nye strukturer.
Fra den store solterrasse over er der en fantastisk udsigt over landsbyen og ud til bjerget kulisse bag. Tagkonstruktionen kunne nemt støtte en lille jacuzzi og nogle store potteplanter.
Landsbyen Villalonga er hjemsted for næsten 5000 indbyggere med alle de faciliteter, man kunne bede om, herunder sundhedscenter, tandlæger, supermarked, hotel, to fantastiske restauranter og nogle vidunderlige lokale ægte spanske tapasbarer.

I venteposition
Generelt
  • 4 Sovesale
  • 1 Bad

Overflader
  • Plot: 94 m2
  • Bygget areal: 156 m2

41.950 €

43.950 €
Reduceret 4,55%
  • m2 bygget areal: 269 €
  • m2 plot: 446 €
CALIFICACIÓN ENERGÉTICA

Consumo energía
kW h / m2 año
Emisiones CO2
kg CO2 / m2 año
A
B
C
D
E
F
G
IN PROCESS IN PROCESS

Villalonga (Valencia)


   Ring
We use our own and third-party cookies for analytical and service purposes (such as displaying cartographic maps or allowing property sharing on social networks)


Mere information